analensex.bezcenzura.com
   
   
sex arkadas, sex partner
 секс магазин таблетки за мъже аматьори
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  гей магазин | гей запознанства | магазин за жени |

 

пенис уголемяване уголемяване на пенис голям пенис

афродизиак афродизиаци

 

 секс машини, гей  

   
 
 
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 

 
   
 
 
   
   

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 

 
   
 
 
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 

 
   
 
 
   
   

 

 

 

 

 

 

АНАЛЕН СЕКС - Anal sex

 

Анален секс - Всеки, който иска да разшири областта на своето еротично познание рано или късно се хваща, че мисли за този полузабранен плод - "аналното сношение". Много хора го правят така, че и в прекия и в преносния смисъл може да се нарече "отзад". Достатъчно е хората да опитат или дори да помислят за секс "през задната врата", за да възникнат в тях всякакъв род негативни емоции. Така че да разгледаме този предмет обективно.

анален секс

 

Анален секс без страх Един от главните проблеми е страха : страх от болката както у жената, така и у мъжа. Освен това, обичайни реакции са отвращението и даже внезапното изменение на чувствата към партньора, диктувани от това, че много хора не допускат възможността да свързват половата любов с частта на нашето тяло, която използваме за други нужди. Съществува също по-скоро мнимата, отколкото реалната "дълга ръка" на закона, както гражданския, така и религиозния. (В действителност тази "дълга ръка" почти никога не препятства действията на "късата ръка" ако двете се държат благоразумно и ако става дума за пълнолетни.) В много страни за единствен "легален" полов контакт се признава пенисовагиналния секс в "мисионерска" позиция. Законите осъждат много и разпространени видове сексуална практика като например оралния секс. И въпреки това аналното сношение е единствената форма на "неестествен секс", чието название води началото си още от Библията : содомия. Факта, че този вид секс често се асоциира с хомосексуализъм или животински, го правят повече приличащ на престъпление, отколкото на нещо друго и го нарежда в така наречената категория "ненормален".

Анален секс и порнография.Остра критика за това, което касае аналния секс заслужават порнографията и порно филмите Както книгите, така и филмите оставят грешно впечатление, че тази форма на секс не се отличава по своята същност от обичайното сношение. Там героинята неизменно го прави без никакво затруднение, партньора й влиза в разтворения й задник без каквато и да била трудност, сякаш във влагалището й, и оргазма, от който стиска зъби я облива още с първите няколко движения. Зрители и читатели, които взимат това за чиста монета могат да се хвърлят в бой оставяйки всякакво внимание и често биват толкова шокирани, че завинаги забравят подобна идея.

Anal sex - за разнообразие и удоволствие!!! Известно е, че страха или очакването, или въобще страха пред нещо непознато винаги кара сфинктерния мускул, който управлява задното изходно отверстие - ануса (от лат. anus) да се съкращава. Това на свой ред ни предпазва от обезкуражаваща случайност в момент на стрес. Освен това се явява сериозно препятствие за тези експериментатори, които искат да се запознаят със секса "през задната врата". На аналния секс се наслаждават тези, които подхождат един към друг като диви самец и самка - много внимателно.

Анален секс - дупета

Anal sex - КАК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИТА

Анален секс, или как не трябва да се пита!?Страхът от аналното сношение започва непосредствено със започването на физическата част. Много мъже не помагат с нищо на жените като подемат тази тема. Първата бариера, която трябва да се преодолее е разбирането какво не трябва да се казва, за да отговори партньора ви "ДА". Разбира се става дума за за случая, когато въпроса поставя мъжа. Ако жената сама кани мъжа, тогава всичко е ясно : напред !

Anal sex - бъди внимателен!!! Болшинството мъже чакат до последната минута всичко е стигнало до въвеждането на пениса във влагалището по време на обичайната полова процедура, а след това следва : "Да опитаме ли отзад този път ?" Първата реакция на жената е силна уплаха : тя мисли, че ще я накара да го направят веднага. При положение, че между влагалището и задния отвор има някакви си 5 сантиметра, защо му е да се цели по-ниско ? Друго лошо начало : "Опитвала ли си някога това парче в задника си ?". Жената се страхува, че ако каже "НЕ" това ще й придаде някаква девствена привлекателност и ще го направи още по-настоятелен ; ако каже : "ДА", то дава на партньора си "зелена светлина", независимо от това иска ли го в този момент или не. Възможно е тя да е опитвала анален секс и да го мрази, а може и да е опитвала нееднократно и да й е харесало. Но и двете не означават, че иска да го прави в този момент и с този мъж.

Може да има няколко причини и не е задължително да са оскърбителни за мъжа. Може да й харесва анален секс с "малки" мъже, а той да е прекалено голям ; може би предпочита дълъг и тънък пенис в задника си и къс дебел във влагалището си. Или просто в този момент е неспокойна за храносмилателния си тракт. (Не забравяйте, че жените имат по-голям проблем с това, отколкото мъжете, което е свързано с менсртуалния цикъл.) В най-добрия случай, поставяйки я пред необходимостта да отговаря "ДА" или "НЕ", тя ще бъде нервна и стегната, а аналното сношение повече от всеки друг полов акт изисква физическо и психологическо отпускане.

Anal sex - ДЕЙСТВАЙТЕ С ПРЪСТИ

Анален секс - действие с пръсти!!! Когато не знаете какво да кажете - замълчете. Може лесно да узнаете заинтересуваността на партньора си без нито дума. Както и всяка друга ерогенна зона, ануса ( както отвътре, така и отвън) при различните жени има различна степен на чувствителност. В аналния секс, както и в гениталния предиграта е жизнено необходима, така, че не губете шансовете си с излишна припряност. Започнете да галите дупето й по цялата повърхност и следете реакциите. Стяга ли тя своите "бузки"? Ако да, то тя се напряга нервно, ако се отпускат - това е добър знак. Плъзнете надолу пръст по аналния й отвор. Вижте прави ли тя движение назад, опитвайки се да вкара пръста ви между бузите си? Застава ли по корем когато започнете да опипвате ректума й? Ако тя прави нещо от това, то шансовете ви растат.

Анален секс

Добър начин да склоните жената към анален секс е следният : да я подготвите аналогично на това, както бихте я подготвили за раздялата й с девствеността в областта на вагиналния секс... Почти всяка жена преди да е имала истинско сношение е изпитала "ръчната" работа на нетърпеливия млад ухажор. Нека ануса й изпита всички тези логични степени. С жена, която не е имала досега никого "зад гърба си" трябва да действате така, както бихте го направили с девственица. Намокрете пръста си с вагиналните й секрети или вашата собствена слюнка. По-добре използвайте тази натурална смазка, отколкото изведнъж да започнете да се суетите около нея с някакъв анален гел.Просто неопитната в в тези неща жена може да намери убийствена връзка между пръстите ви върху ануса й и кутията вазелин, която сте взели със себе си в постелята и ще реши, че се каните да я изнасилите анално.

Анален секс-първо проникване!!!. За такова първо (встъпително) тестово проникване използвайте малкия си пръст. Той е желан гост във влагалището, дори девственото, но девствения ректум е нещо друго. Помнете, че в действията ви трябва да има максимум внимание. Вместо изведнъж да проникнете вътре прокарайте пръст около гънките на аналното й отверстие. Бързо ще разберете дали това й харесва или не, тъй като ще започне да стяга сфинктерния мускул или за да ви помогне да вкарате пръста си или за да го избута. В това отношение свинктерните мускули имат големи способности. Когато края на пръста ви премине през външното мускулно колело не запоявайте да го движите напред-назад, както бихте направили във влагалището й - удоволствието, което получава жената от аналната любов се заключава не в движението, а във всеобхващащото чувство за изпълненото пространство, запълнено или с пръст или с пенис. Бавно вкарайте пръста, до самия му край, след това започнете да правите бавни кръгови движения без да го движите напред-назад. Тези движения и натиск ще се усещат и във влагалището, тъй като правото черво граничи непосредствено с женските полови органи. Докато правите всичко това погрижете се да вършите и нещо "не" анално - целувайте гърдите или ласкайте с език пъпа й, за да я отвлечете от размишленията още какво анално сте й приготвили.

Anal sex - НЕ ПЛАШЕТЕ ...

Анален секс - не плашете!!! Сега тя напълно е "вкусила" показалеца ви и доволна започва да се отдръпва от вас и да протестира. Когато жената за първи път минава през такава процедура обикновено казва : "О, престани! Не е нужно!", дори и без съмнение да се наслаждава на всяка минута от това. На малките момичета в детството се внушава, че трябва да са изящни - понякога прекалено. Тя се бои, че по време на аналните ви изследвания и измервания ще се натъкнете на нещо меко казано неромантично. Дори щателно да е измила цялото си тяло под душа и да е взела вана преди да легне в постелята и да знае, че е абсолютно чиста навсякъде. Не я карайте да се тревожи - отстъпете й веднага : извадете пръста, но продължавайте предиграта върху външната част. Целувайте ануса й. нежно, в кръг, още и още. Освен това във всяка целувка има нещо успокояващо, където и да е, дори ако е на задника.

Вижте глава КЛИЗМА.

Anal sex- ЛАСКИ С ЕЗИК

Анален секс - анус и език, по точно Аналингус. Аналингус на латински означава "анус + език". Някои го наричат "риминг" (reaming) от староанглийското "remen", означаващо "разтварям". Думата "rim" (обгражда, обикаля) най-добре изразява същността на тази техника, тъй като ануса отвън представлява кръгъл отвор образуван от гънки.

Анален секс - бъди внимателен

 

Жената трябва да легне по корем, широко разкрачвайки крака и да подложи под себе си възглавница, за да се повдигне. Леко разтворете бузите й. Не ги разтягайте силно, иначе възбуждайки се може да й причините болка. Преди да се концентрирате върху ануса лижете нетърпеливо отгоре и отдолу аналната вдлъбнатина. Обърнете особено внимание на твърдата, жилеста област, отделяща ануса от влагалището. Това място е необикновено ерогенно, особено при жените с епизотомия - хирургическо вмешателство при раждане за разширяване на прохода. Направените шевове правят нервните окончания на това място по-чувствителни. Когато ласкаете с език ануса й правете бързи кръгови движения, не забравяйки горещо да дишате така,че тежкото ви дишане да я възбужда още повече. Само не отивайте дълбоко - така, както и за другите ерогенни зони и тук важи правилото "Колкото по-малко, толкова по-добре"

Очевидно е, че в този момент трябва да я смажете със собствената си слюнка и да я възбудите още по-силно. Да, това е много животински, пещерен вид секс, но в края на краищата не произлизаме ли от хора, действително излезли от пещерата ? Традиционния романтичен подход е прекрасен, но от време на време мъжът трябва да играе ролята на нежен звяр за своята жена. И ако тя последва инструкциите в този урок той ще бъде приятно удивен от възбудата й в отговор на примитивната му страст. Много смятат такава процедура за безполезна, тъй като езика не може хубаво да влезе вътре. Разбира се няма да можете да го напъхате целия, но ще можете да го вкарате в колелото на сфинктерния мускул. Възбудената жена може да опита да притисне края на езика за няколко секунди - съвършено ново и неизвестно двойнствено усещане

витагра, ВИТАГРА, Vitagra, VITAGRA, таблетки за мъже

   
 

Сайта се хоства с изключителното съдействие на Bezcenzura.com - Безплатен хостинг , безплатен сайт .Бъди господар на интернет пространството. Кажи си го на воля. Българският блог сайт. Свети Валентин Търговия на едро тениски тениски щампи подаръци за 8ми март подаръци за 8 март осми март подаръци подаръци за жена подаръци за 8ми март куку играчки,детски играчки,секс игри,смешни играчки

Интернет магазин Нонстоп отваря врати. В онлайн магазин www.nonstop.bg ще се предлага всичко за всеки.Магазин, който работи 24 часа в денонощието. Това е електронен магазин с бърза доставка, адекватен отговорна вашето търсене.

подаръци за коледа, коледни подаръци, подаръци нова година , биг брадър 4, big brother, big broher live, big brother на живо, сексшоп варна, секс магазин варна, sexshop varna

ajax | ajax scripts | аякс | накити | бижута | бижутерия | гривни | уеб скриптове | cms | web scripts | php scripts | пхп | скриптове

полезни връзки: (само за пълнолетни) Sex tv Online Sex TV Sex Tv онлайн онлайн секс телевизия безплатна интернет телевизия