analensex.bezcenzura.com
   
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 

 
   
 
 
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 

 
   
 
 
   
   

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 

 
   
 
 
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 

 
   
 
 
   
   

АНАЛЕН СЕКС - Anal sex

Anal sex - ОТНОВО ПРЪСТ, НО ПО-ГОЛЯМ

Анален секс. Сега партньорката ви е толкова влажна и отпусната, че може да приеме показалеца ви. Вкарайте го с помощта на нежни циркулярни движения и правете пауза всеки път, когато тя се напряга, за да има възможност да се подготви да приеме по-голямата дължина и ширина. Най-малко ще се чувства "пронизана" ако лежи в ембрионална позиция настарни, допирайки колене до гърдите си. Такава позиция ще ви позволи в същото време да вкарате големия си пръст във влагалището й. Това е полезно от психологическа гледна точка, тъй като докато се опитвате да си проправите път през "задния вход" вие осъществявате и "нормална" процедура.

Anal sex - ПЪРВИ ОПИТ

Жената, която е приела големия пръст на мъжа си може да поиска да продължи нататък, но я безпокоят напълно естествени неща. На първо място чистотата : тя не иска да ви "изцапа" и особено не иска да види пениса ви след - просто в случая ... е, малко ли е това ... За да изключите този пречещ на удоволствието страх по-добре ползвайте презерватив, отколкото да спорите. Но тогава не забравяйте обезателно да използвате повече допълнителна смазка. Вазелина например е по-подходящ от детския крем, тъй като е гъст и желеобразен. Не жалете смазка - използвайте я както на пениса си, така и върху аналната й област.

Анален секс - клизма

НАЙ-ДОБРОТО решение обаче остава ПРОМИВКАТА (КЛИЗМА), което горещо ви препоръчвам. Тогава ще почувствате истинско удоволствие от аналните игри и те ще станат неизменна част от секса ви. Освен това комфорта, който ще усещате от празния ви ректум е неописуем ... Но за това има отделна глава ... Опитайте и няма да съжалявате. Нека жената е на колене, като с гърди докосва до бедрата си : само голяма "специалистка" може да седне върху мъжа, но от друга гледна точка така ще може сама да застане в най-удобната й позиция. Застанете на колене зад партньорката си, поставете пениса си между "бузките" й и нежно притискайте главата му до ануса й.

Нека следващите движения да са нейни - помолете я да движи таза си срещу вас. Когато го направи се натиснете напред - но не правете удари ! Така главата на члена ви трябва да влезе в ректума й. Не мислете, че сражението е спечелено и не започвайте да се държите както ако бяхте във влагалището й. Пак почакайте. Паузите при аналното сношение имат по-голямо значение от активните моменти. Дайте на партньорката си да разбере че всеки път ще я чакате преди да направите следващото движение. Не трябва да я държите здраво за бедрата, тъй като ще я накарате да се чувства като в капан и може да се изплаши, че внезапно ще се вмъкнете в нея. Вместо това си намерете друга работа с ръцете - ако достатъчно възбудите клитора й тя ще е готова да даде всичко на света, за да влезете "по задния път". За мъжа не е необходимо енергично да движи пениса си, за да изпита удоволствие. Такава стегна тост сама по себе си се явява достатъчно възбуждаща, а напълнеността предизвиква пулсации, които не могат да се усетят в по-еластичното влагалище. Освен това има психологически фактор, който заменя активното движение на мъжа - съзнанието за това, че се намира там е най-мощния от всички стимули. По общопризнатите традиционни стандарти тази територия се счита за забранена, а човешката натура винаги е склонна към действия срещу забраните. По време на първите няколко опита за анално сношение не е задължително да вкарвате пениса си докрай. Може да мине седмица, месец или дори повече преди да го направите. Важно е да се помни следното : нека успеха ви се трупа постепенно - жена, която поема сантиметър сега може да поиска два следващия път.

Anal sex - УДАРИ

Сега, когато и двамата сте свикнали с тази идея можете да направите нещо сходно с обикновеното сношение. Ударите на пениса в женския ректум трябва да са съобразени с това, че жената има по-малки ръце от тези на мъжа, по малки крака и всичко останало, както и по-малък ректум. И без значение колко й харесва няма да може да издържи силни удари. Можете да се наслаждавате на бавни, леки вкарвания на пениса с ускоряващо се движение и много бавен обратен ход. Не се старайте да го вкарате докрай както при вагиналното сношение ( освен ако не партньорката ви не успява са го поеме целия и чувството е ..!) Шийката на матката е твърд, жилав орган, но ануса е по-нежен. След определена практика и търсене вероятно ще намерите и други позиции за анално сношение ...

Анален секс - яко дупе

Anal sex - УПРАЖНЕЖНИЯ ЗА СФИНКТЕРА

За съжаление няма упражнения, които жената да прави, за да се подготви за анално сношение. Съществуват специални разширители. Те имат различни типоразмери и преминавайки от малък към голям можете да се подготвите за анален секс. Някои се тренират с помощта на банани и краставици, но аз съм строго против това - и за двата пола. Влагалището е затворено от едната страна, а правото черво - не. Докато доктора ги намери и извади вредата може да е сериозна.

Можете да използвате един много елементарен, но и много ефективен прийом - след вкарването на пениса и задържането му вътре за известно време го извадете за малко (можете да използвате случая да го намажете със смазка) и след това внимателно го вкарайте отново. Ще видите, че ако все още има болка ще е много по-малка. Можете да го повторите няколко пъти докато съвсем изчезне. Опитайте го ...

В действителност аналния секс съвсем не е груб и животински. В него може да има много нежност и съгласуваност на партньорите, тъй като изисква особена загриженост за удобството и усещанията на жената каквато няма при никоя друга форма на секс. Факта, че някои жени се опитват да достигнат анално удоволствие без значение, че в началото са чувствали болка е доказателство за еротичната сила на аналния секс. Съблазънта на девствеността умира трудно. Дори днес жената, изпитваща дълбоки чувства към мъжа мечтае да е девственицата него. Не трябва да се връща миналото. Ако мъжа е номер 26, то нищо на света не може да го направи първи. Но може да го направите "първи" ако никога не сте опитвали анално сношение. Много мъже го намират много лесно, едва ли не по-лесно отколкото първото "отпред". То ще бъде доказателство за това, че тя напълно ви се доверява и безвъзмездно ви поднася като подарък нещо ново. Ако жената е избрала вас, за да изпита това можете да го смятате за върховен комплимент. То означава, че за нея сте специален мъж.

Anal sex - НЕДОСТАТЪЦИ НА АНАЛНИЯ СЕКС

1. Вашия подход към него ако сте възпитани в духа, че подобен акт е дегенеративен и грозен ще ви бъде трудно да му се насладите напълно.

Анален секс - надупена

2. Ако не сте се измили добре може да бъде неприятен.

3. Ако изкарвайки члена си от влагалището ви не го измие може да поучите възпаление на влагалището.2 и 3 можем да игнорираме с обикновена промивка (вижте глава КЛИЗМА)

Anal sex - ПОЛОЖИТЕЛНИ СТРАНИ НА АНАЛНИЯ СЕКС

Анален секс - удоволствие

1. Увеличава се разнообразието.

2. Не можете да забременеете, така , че ако сте забравили да си вземете таблетката не сте ограничени само с орален секс.

3. Ако имате тежък менструален период, то аналния секс ще стане удачна алтернатива.

4. Аналния секс открива пред вас съвършено друг, неизучен свят на усещане с нови чувствени хоризонти.

 

НАЧАЛО

   
    НАЧАЛО